HomeStiri Mondene Rezultatul uimitor de care a avut parte după ce și-a pus ceapă pe talpa piciorului. Se pare că efectul este unul miraculos!

Rezultatul uimitor de care a avut parte după ce și-a pus ceapă pe talpa piciorului. Se pare că efectul este unul miraculos!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Rezultatul-uimitor-de-care-a-avut-parte-după-ce-și-a-pus-ceapă-pe-talpa-piciorului.jpg

Numeroase boli se dezvoltă din cauza sensibilității picioarelor. Din cauza acestui fapt, medicii au realizat niște cercetări și au descoperit o modalitate prin care vă veți putea vindeca într-un ritm accelerat, fiind un procedeu cât se poate de natural.

Prin corpul nostru trec anumite „meridiane”, acestea având rolul de a realiza anumite conexiuni și legături între mâini și picioare și organele interne.

Pentru „administrarea” următorului tratament naturist veți avea nevoie de folie, ceapă și o pereche de șosete groase. Curățați ceapa, tăiați-o felii subțiri și așteptați puțin până ce aceasta lasă puțină zeamă.

Ulterior, așezați ceapa pe talpa picioarelor și înfășurați-le cu ajutorul foliei. Ca un pas final, luați șosetele peste ceapa și folia care au fost așezate înainte.

Aplicați acest „tratament” înainte de a vă pune la culcare și lăsați-l să acționeze până a doua zi dimineața. Efectul este unul antibacterian și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în organism…

Bacteriile și microbii vor fi uciși cu ajutorul cepei, iar acidul fosforic din compoziția acesteia ajută la curățarea organelor și a sângelui, deoarece elimină orice urmă de toxine din organism.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed