HomeStiri Rita Mureșan a dat în mintea copiilor – a uitat că are 44 de ani?!

Rita Mureșan a dat în mintea copiilor – a uitat că are 44 de ani?!

autor Elena Yvette
1,9K views 2 minute timp de citit

Rita Mureșan, fosta câștigătoare a titlului Miss România acum 24 de ani, pare că trece iar printr-o pasă proastă.

Rita Muresan 2

Mai nou și-a făcut apariția într-o rochie care ar putea trece lejer drept bluză. Abia îi acoperea posteriorul și, pentru că a considerat că nu este destul de sexi, și-a pus pantofi cu toc înalt și o pereche de dresuri cu dungă pe picior. Ce mai, noroc că o cunoaștem, că altfel credeam că era o domnișoară ieșită dintr-un bordel!

Rita Muresan

Această apariție de neuitat și-a făcut-o la inaugurarea unei clinici de estetică medicală din București. Oare ne pregătește ceva noutăți? Ar cam trebui, pentru că Rita Mureșan are 44 de ani și pare că se îndreaptă spre obezitate.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă din România. Cu doi ani în urmă, Rita ne-a făcut o surpriză frumoasă și a apărut cu 40 de kilograme mai puțin, dezvăluind o siluetă de manechin. Astfel a reușit să se reinventeze, urmând o dietă drastică și mai puțin cunoscuta, terapia cu îngeri.

Rita Muresan Slaba

După acest val în care Rita a apărut la toate televiziunile spunând ce fericită este și ce bine se simte în noul ei corp, pare că a uitat de diete, iar “îngerii” nu mai sunt de partea ei. Se îndreaptă rapid spre obezitate, s-a îngrășat foarte tare, are burtă proeminentă și se îmbracă din ce în ce mai nepotrivit, probabil încercând să-și ascundă kilogramele în plus.

Rita Muresan Slaba 1

Persoanele din anturajul sau se îngrijorează de starea prin care trece Rita Mureșan și speră să își revină și să nu ajungă iar la greutatea care i-a dat atâtea bătăi de cap…

“Mai toată lumea i-a spus că s-a îngrășat și să aibă grijă să nu ajungă cât era, dar ei nu-i pasă. E veselă, se simte bine în pielea ei și spune că are o greutate normală pentru vârsta ei și că se simte bine”, au declarat persoane apropiate Ritei.

 

Sursa: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..