Home Stiri Rochiile prințesei Diana se întorc la palatul Kensington, la 20 de ani de la moartea acesteia!

Rochiile prințesei Diana se întorc la palatul Kensington, la 20 de ani de la moartea acesteia!

autor Elena Yvette
549 views 1 minute timp de citit

Câteva dintre rochiile prințesei Diana, aflate în posesia unor muzee, dar și colecționari, vor fi aduse la palatul Kensington, pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la moartea sa.

printesa-diana_1303345207

La palatul Kensington va fi organizată, în memoria prințesei, expoziția „Diana: Her Fashion Story”. Una dintre piesele cele mai cunoscute, care va fi expusă la palat, o reprezintă o rochie din catifea de culoarea cernelii, ce a fost purtată de prințesa Diana în timpul dansului cu John Travolta, la dineul de la Casa Albă, în 1985.

Printre cele mai importante haine ale prințesei se numără și Rochia Victor Edelstein, îmbrăcată de prințesă cu ocazia ultimului său portret, bluza roz deschis Emanuel, purtată de prințesă la portretul oficial de logodnă, dar și câteva costume Catherine Walker.

Curatoarea expoziției, Eleri Lynn, a declarat că prințesa Diana era „una dintre cele mai fotografiate femei din lume” și că „fiecare alegere vestimentară pe care o făcea era „examinată îndeaproape”. „Expoziția noastră explorează povestea unei tinere care a trebuit să învețe repede cutumele regale și diplomatice în materie vestimentară și care, în acest timp, a îndreptat reflectoarele spre designerii și industria modei din Marea Britanie”, a spus specialista.

Prințesa Diana „devine din ce în ce mai încrezătoare pe parcursul vieții, căpătând controlul asupra a ceea ce reprezintă și comunicând în mod inteligent prin ceea ce poartă”, a mai adăugat Eleri Lynn…

11162054652170813

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies