Rodica Popescu Bitănescu este îndrăgostită de Mircea! Cine este Mircea?


571

Când Rodica Popescu Bitănescu vorbeşte despre Mircea, i se luminează vocea şi privirea. Numai când pronunţă numele Mircea, putem citi dragostea pe care i-o poartă. Este o adevărată plăcere să asculţi cum povesteşte despre relaţia ei cu… Mircea. Cine este Mircea?!

Rodica Popescu Bitănescu este îndrăgostită de Mircea! Cine este Mircea

Mircea este soţul Rodicăi Popescu Bitănescu. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 40 de ani. S-au cunoscut întâmplător, dar s-au îndrăgostit la prima vedere. După doi ani de relaţie s-au căsătorit civil. Câţiva ani mai târziu au făcut şi cununia religioasă.

Rodica Popescu Bitănescu este îndrăgostită de Mircea! Cine este Mircea 2

Mircea Bitănescu este de profesie jurist, iar Rodica Popescu Bitănescu spune despre el că este cel mai deştept om pe care l-a cunoscut. Din cauză că tatăl actriţei era un om cu „statut social”, nimeni nu voia să o ia de nevastă.

Însă Mircea Bitănescu nu a ţinut cont de asta, o iubea şi nimic nu mai conta:

„Dacă mă lasă şi ăsta… I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nuntă, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea…(râde).”

Rodica Popescu Bitănescu este îndrăgostită de Mircea! Cine este Mircea 1

Cel mai impresionant la relaţia celor doi este că după 40 de ani de mariaj, actriţa încă se mai consideră „căzută în cap” din dragoste pentru soţul ei. Printre alte calităţi, Rodica Popescu Bitănescu spune că este înnebunită după mersul soţului ei. A declarat că a cunoscut doar trei bărbaţi care au impresionat-o cu mersul lor…

Rodica Popescu Bitănescu este îndrăgostită de Mircea! Cine este Mircea 3

„Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul. Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe. Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos, e Mircea”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu în cadrul emisiunii „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars.