HomeStiri Mondene Rodica Popescu-Bitănescu isi aminteste cum era Craciunul in copilarie „Nu aveam bani, nu aveam ce să mâncăm”

Rodica Popescu-Bitănescu isi aminteste cum era Craciunul in copilarie „Nu aveam bani, nu aveam ce să mâncăm”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 782 views
Rodica-Popescu-Bitănescu-isi-aminteste-cum-era-Craciunul-in-copilarie-1 in Stiri Mondene

Marea actriță Rodica Popescu Bitănescu a împlinit onorabila vârstă de 79 de ani și, fiind invitată într-o emisiune TV, a vorbit despre sărbătoarea Crăciunului și semnificația acesteia.

Rodica-Popescu-Bitănescu-isi-aminteste-cum-era-Craciunul-in-copilarie-1 in Stiri Mondene

Actrița a avut o copilărie foarte grea, cu suișuri și coborâșuri. Și-a mai amintit că au fost momente când au pierdut toată agoniseala de o viață și nu aveau nici ce să mănânce.

Pentru toate aceste amintiri, artista sărbătorește Crăciunul mai mult spiritual.

 

„Paștele și Crăciunul sunt sărbătorile de familie și sunt zilele în care ne reculegem. Toți ne pregătim cu mâncare… Pentru mine nu e doar o sărbătoare a mâncării, ci una spirituală. Nu pot să trec peste zilele astea. Și pregătirea trebuie să fie spirituală. Ar trebui să fim așa cam tot anul…

La 30 de ani am zis că nu există moarte. La 30 de ani, a murit tata. A fost un șoc foarte mare. Viața oamenilor e în valuri: sus și jos. O singură dată în viața mea am avut pom de Crăciun. Am rămas fără casă, păduri, mașină, fără nimic și am luat-o de la zero. Nu aveam bani, nu aveam ce să mâncăm. M-am obișnuit cu puțin”, a spus Rodica Popescu-Bitănescu în emisiunea „Răi, da’ Buni”, de la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed