HomeStiri Mondene Romanița Iovan a vorbit pentru prima dată despre moștenirea fiului său

Romanița Iovan a vorbit pentru prima dată despre moștenirea fiului său

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 929 views
Romanița-Iovan-a-vorbit-pentru-prima-dată-despre-moștenirea-fiului-său in Stiri Mondene

Creatoarea de modă Romanița Iovan a vorbit pentru prima dată despre moștenirea care i-a rămas fiului ei, Albert, de la tatăl său, pilotul Adrian Iovan.

Romanița-Iovan-a-vorbit-pentru-prima-dată-despre-moștenirea-fiului-său in Stiri Mondene

Albert, băiețelul Romaniței Iovan, în vârstă de 11 ani, a rezultat din căsnicia creatoarei de modă cu Adrian Iovan, pilotul care a decedat în urma tragicului accident din Munții Apuseni.

„Albert are dreptul la jumătate din casă. Are și el dreptul să viziteze și să locuiască acolo când își dorește, fără nicio opreliște. Durează un pic, că așa e în România cu termenele, cu procesele. Suntem optimiști. Albert nu a vrut să își vândă amintirile, el prețuiește amintirile cu tatăl lui. Era simplu: vindea și se liniștea. Dar este important că eu să îl susțin în acest demers, ține la amintirile cu tatăl lui. Problema gravă e că, de patru ani, Albert n-a putut intra în casa tatălui lui. Anii ăștia nu vor putea fi recuperați niciodată. Dar sperăm că până la urmă totul să se rezolve și noi să fim acolo unde trebuie să fim”, a povestit Romanița Iovan în cadrul unei emisiuni TV.

Albert va trebui să primească foarte curând dreptul de a locui în această casă care i-a aparțiunut tatălui său, pilotul Adrian Iovan…

in Stiri Mondene

„Albert a mers în prima tabără la trei ani și zece luni. Am vrut să lupte cu viața de mic, eu așa l-am crescut. Am emoții, dar e foarte bine supravegheat. E foarte pasionat de blogging. Și-a făcut un canal de Youtube și este foarte pasionat să editeze filmulețele, să se perfecționeze. Deja și-a proiectat viitorul, vrea să facă producție regie-film. E foarte important să încurajezi ceea ce-și dorește. Nu trebuie să le impunem nimic copiilor, ci să-i încurajăm în direcția aleasă de ei”, a mai spus Romanița Iovan despre fiul ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed