Home Stiri Roxana Ciuhulescu, emoționată de ziua de naștere a fiului și soțului ei. Ce a transmis vedeta?

Roxana Ciuhulescu, emoționată de ziua de naștere a fiului și soțului ei. Ce a transmis vedeta?

autor Bodnar Anca
229 views 2 minute timp de citit
  • Dublă aniversare cu duble emoții

  • Roxana Ciuhulescu – declarație emoționantă pentru soțul și fiul ei

  • Ce a transmis vedeta?

Roxana Ciuhulescu se bucură de o dublă aniversare. Fiul ei, Cezar, și soțul vedetei sunt născuți în aceeași zi, iar Roxana se bucură din plin de această zi importantă.

Dublă urare pentru cei mai importanți oameni din viața Roxanei Ciuhulescu

La miezul nopții, Roxana Ciuhulescu a făcut o declarație emoționantă, adresată fiului ei, Cezar, și soțului ei, cu ocazia zilei lor de naștere.

Ce le-a transmis vedeta celor mai importanți bărbați din viața ei?

Vedeta a postat pe o rețea de socializare un clip video, prin intermediul căruia a transmis cele mai frumoase gânduri către soțul și fiul ei.

„Acum 4 ani, pe vremea asta, nu reușeam să închid un ochi. Aveam geanta pregătită pentru maternitate…12 iulie este pentru mine o zi cu mare încărcătură emoțională. Născuți doar la o diferență de 9 minute, dar și mulți ani, Cezar si Silviu, de 4 ani, au sărbătoare comună! Azi sunt născuți cei mai importanți bărbați din viața mea: soțul și fiul meu. La mulți ani, dragii mei! Vă iubesc până la Lună și înapoi și împreună sper să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase! La mulți ani, Silviu! La mulți ani, Cezar!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe o rețea de socializare.

Roxana Ciuhulescu este extrem de fericită cu ceea ce trăiește acum

Roxana Ciuhulescu este foarte fericită în această perioadă, deoarece i se întâmplă doar lucruri bune. Aceasta, împreună cu soțul ei Silviu Bulugioiu, au achiziționat o nouă locuință, și abia așteaptă să se mute în noua casă.

„Acum suntem super ocupați cu casa. Ne mutăm cât de curând. Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar. Însă, stăm de ani buni cu chirie și e momentul să facem și noi acest pas. O casă cu un petec de curte acolo este exact ceea ce ne trebuie”, a povestit vedeta în cadrul unei emisiuni Tv de la AntenaStars.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies