HomeStiri Roxana Ciuhulescu revine cu noi declarații, după ce a fost eliminată de la „Survivor”

Roxana Ciuhulescu revine cu noi declarații, după ce a fost eliminată de la „Survivor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 561 views 2 minute timp de citit

Roxana Ciuhulescu se numără printre primele vedete care au părăsit competiția Survivor România. Aceasta a mărturisit că ce a durut-o cel mai tare a fost distanța de cei dragi, dar nici problemele de sănătate pe care le are nu i-au dat pace.

„Sunt extrem de obosită, dar foarte fericită că sunt acasă. Din punct de vedere fizic, nu mai puteam continua competiția. Pe lângă durerile fizice, m-am uscat de dorul familiei, la propriu și la figurat. Am slăbit mult, însă nu asta este problema mea cea mai mare.

12Acum sunt în perioada de recuperare, îmi ling rănile, cum s-ar zice, și las să se așeze tot ce s-a întâmplat. Fiecare zi acolo a trecut foarte greu, minutele parcă erau ore, zilele parcă erau săptămâni. Depărtarea asta a fost chinuitoare, mi-a făcut sufletul praf. Și poate că totul ar fi fost mai ușor dacă noi, Faimoșii, am fi fost, cu adevărat, o echipă unită. Asta ne-ar fi ajutat pe toți, în egală măsură.

13Înaintea unei competiții, i-am arătat medicului că genunchiul meu stâng era dublu. M-a consultat, era inflamat și plin de lichid. Nu am conștientizat sau am refuzat să cred că ar putea exista vreo problemă, iar, în ziua aceea, medicul a decis să nu mă bage în joc. Abia reușeam să mai calc pe piciorul stâng, motiv pentru care am fost trimisă la spital. Medicul de gardă mi-a scos lichidul și mi-a administrat antiinflamatoare și antibiotic, însă tratamentul a reacționat doar pentru moment.

14Două zile mai târziu, piciorul era în aceeași stare. Aveam dureri, articulația era instabilă și piciorul era umflat. Medicul «Survivor» era îngrijorat că aș putea avea o posibilă inflamație sau ruptură a ligamentului. Ca să nu risc fractura, a decis ca să mă scoată definitiv din competiție. Acum aștept să merg la RMN. Abia când vom avea rezultatul testului, vom ști exact ce problemă am”, a spus Roxana, conform celor de la playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed