Roxana Ciuhulescu spune în ce relații a rămas cu fostul soț, la șapte ani de la divorț

Share

  • Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu divorțau în anul 2017, după zece ani de căsnicie.
  • Silviu Bulugioiu este bărbatul alături de care Roxana și-a refăcut viața, cei doi căsătorindu-se în anul 2018.
  • Roxana a menționat faptul că, în prezent, cei doi vorbesc doar de dragul copilului.

În urmă cu cinci ani, Roxana Ciuhulescu încheia căsnicia cu Mihai Ivănescu. După un deceniu de căsătorie, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate, urmând ca Roxana să își refacă viața un an mai târziu.

De curând, în cadrul unui interviu, Roxana a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei partener, menționând că toate discuțiile pe care le au sunt strict legate de copilul pe care îl au împreună.

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre fostul ei partener?

„Suntem în relații ok, ținând cont că este tatăl primului meu copil. Ne respectăm, discutăm strict despre copil, dar nimic altceva, nu pot să zic că am rămas prieteni. Ana merge la el din când în când, este o relație civilizată să îi spun.

Mi-aș dori foarte tare încă un copil, dar trebuie să o spun cu multă sinceritate că mă sperie vremurile care vin, m-a speriat tare situația din Ucraina. Copiii sunt ușor de făcut, ba chiar aș spune plăcut, dar sunt greu de crescut și vremurile nu sunt deloc ușoare și nu vreau să-l sacrific pe niciunul dintre ei.

Pur și simplu, vreau să le ofer o viață decentă, să am posibilități să îi trimit la studii, să îi întrețin, să nu le lipsească absolut nimic”, a spus Roxana, conform impact.ro.

Fosta prezentatoare a vorbit despre experiența ”Survivor”

În urma experienței de care a avut parte în Republica Dominicană, Roxana Ciuhulescu a declarat că, deși competiția i-a adus multe avantaje, aceasta a făcut-o să stea departe de familie, lucru ce nu i-a făcut deloc bine.

Aceasta a mărturisit că a dus dorul soțului și copilului, dar și că a slăbit foarte mult din cauza faptului că a trecut prin stări neplăcute, neputând fi alături de cei dragi.

Mai mult decât atât, aceasta a trebuit să părăsească emisiunea din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, deoarece efortul la care a fost supusă îi punea sănătatea în pericol.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news