Roxana de la „Puterea Dragostei”, prinsă într-un scandal de proporții. Care este motivul


139
loading...

Roxana de la Puterea Dragostei a ajuns implicată într-un scandal de proporții. Doi foști concurenți sunt în conflict pentru ea, fiecare dorindu-și să o cucerească.

Cei doi bărbați s-au înjurat și amenințat cât se poate de serios, iscându-se un scandal total.

Deși nu mai fac parte dintre concurenții emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Grigorescu și Alex Turcu se „bat” pentru Roxana.

Cristian Grigorescu susține că Alex Turcu l-a amenințat de curând deoarece el și Roxana ar fi prea apropiați.

„Am avut o disputa cu Alex Turcu, concurentul din sezonul 2 de la «Puterea Dragostei».

Ideea e ca eu am filmat cu Roxana Buzoiu doua vloguri, iar el, din gelozie, m-a amenințat cu bătaia, cum că eu aș cauta «car#$%» cu ea.

Mi se pare penibil ceea ce face amenințându-mă cu bătaia”, a declarat pentru Wowbiz Cristian Grigorescu de la Puterea Dragostei.

Acesta are și mesaje drept dovadă că ceea ce a spus este real.

Din mesajele pe care le-au schimbat reiese că Alex Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei ar fi împreună, iar acesta este deranjat de Cristian Grigorescu pe motiv că ar fi prea apropiat de ea.

Alex Turcu susține în mesajele vocale pe care i le-a trimis lui Cristian Grigorescu faptul că ar fi trebuit să i se ceară acordul pentru ca Roxana să lucreze cu acesta.

Acesta își argumentează cele spuse pe motivul că focoasa șatenă i-ar fi supusă și doar el ar fi în măsură să decidă asupra ei.

Alex Turcu a început o colaborare cu Roxana, în viitorul apropiat urmând să își lanseze o melodie împreună, iar melodia respectivă va beneficia și de un videoclip…

Citește și:  Mesaje de despartire dureroase pentru el si pentru ea

Sursa: wowbiz.ro

loading...