Home Stiri Roxana de la „Puterea Dragostei”, prinsă într-un scandal de proporții. Care este motivul

Roxana de la „Puterea Dragostei”, prinsă într-un scandal de proporții. Care este motivul

autor Negriu Elena
398 vizualizari
loading...

Roxana de la Puterea Dragostei a ajuns implicată într-un scandal de proporții. Doi foști concurenți sunt în conflict pentru ea, fiecare dorindu-și să o cucerească.

2

Cei doi bărbați s-au înjurat și amenințat cât se poate de serios, iscându-se un scandal total.

Deși nu mai fac parte dintre concurenții emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Grigorescu și Alex Turcu se „bat” pentru Roxana.

Cristian Grigorescu susține că Alex Turcu l-a amenințat de curând deoarece el și Roxana ar fi prea apropiați.

3

„Am avut o disputa cu Alex Turcu, concurentul din sezonul 2 de la «Puterea Dragostei».

Ideea e ca eu am filmat cu Roxana Buzoiu doua vloguri, iar el, din gelozie, m-a amenințat cu bătaia, cum că eu aș cauta «car#$%» cu ea.

Mi se pare penibil ceea ce face amenințându-mă cu bătaia”, a declarat pentru Wowbiz Cristian Grigorescu de la Puterea Dragostei.

4

Acesta are și mesaje drept dovadă că ceea ce a spus este real.

Din mesajele pe care le-au schimbat reiese că Alex Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei ar fi împreună, iar acesta este deranjat de Cristian Grigorescu pe motiv că ar fi prea apropiat de ea.

5

Alex Turcu susține în mesajele vocale pe care i le-a trimis lui Cristian Grigorescu faptul că ar fi trebuit să i se ceară acordul pentru ca Roxana să lucreze cu acesta.

Acesta își argumentează cele spuse pe motivul că focoasa șatenă i-ar fi supusă și doar el ar fi în măsură să decidă asupra ei.

Alex Turcu a început o colaborare cu Roxana, în viitorul apropiat urmând să își lanseze o melodie împreună, iar melodia respectivă va beneficia și de un videoclip…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies