HomeStiri Roxana Ionescu, probleme mari în încercarea de a deveni mamă! „Trebuie să…”

Roxana Ionescu, probleme mari în încercarea de a deveni mamă! „Trebuie să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 2 minute timp de citit

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au trecut printr-o mare suferință în urmă cu circa un an, blondina pierzând o sarcină chiar când ajunsese aproape de termen, din cauza faptului că se oprise din evoluție.

Soțul ei a vorbit după ceva timp despre perioada prin care au trecut.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des.

Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă.

Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu.

De atunci, fosta vedetă de televiziune a încercat să rămână din nou însărcinată, dar se confruntă cu probleme mari.

Roxana Ionescu a trecut printr-o depresie și a necesitat ajutorul unui terapeut.

„Nu a renunțat la dorința de a avea un copil, dar momentan nu se simte pregătită. Trebuie să facă proceduri medicale pentru a se asigura că această tragedie nu se întâmplă din nou.

Roxana și-a revenit, ea este o femeie extrem de puternică și a ales să își umple timpul cu muncă și alte activități pentru a se detașa de acest necaz.

A ajutat-o enorm toată răbdarea pe care Tinu a avut-o cu ea, dar și terapia. Până de curând, ea evita subiectul, nu voia să vorbească despre această tragedie…

Însă, acum vrea să se implice în fel de fel de campanii de ajutorare a femeile care trec prin asemenea situații”, au declarat surse din anturajul Roxanei Ionescu.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..