HomeStiri Mondene Roxana Ionescu, probleme mari în încercarea de a deveni mamă! „Trebuie să…”

Roxana Ionescu, probleme mari în încercarea de a deveni mamă! „Trebuie să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/04/Roxana-Ionescu-probleme-mari-in-incercarea-de-a-deveni-mama-„Trebuie-sa...”-1.jpeg

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au trecut printr-o mare suferință în urmă cu circa un an, blondina pierzând o sarcină chiar când ajunsese aproape de termen, din cauza faptului că se oprise din evoluție.

Soțul ei a vorbit după ceva timp despre perioada prin care au trecut.

Roxana Ionescu, probleme mari in incercarea de a deveni mama! „Trebuie sa...” 2 in Stiri Mondene

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des.

Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Roxana Ionescu, probleme mari in incercarea de a deveni mama! „Trebuie sa...” 3 in Stiri Mondene

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă.

Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu.

De atunci, fosta vedetă de televiziune a încercat să rămână din nou însărcinată, dar se confruntă cu probleme mari.

Roxana Ionescu a trecut printr-o depresie și a necesitat ajutorul unui terapeut.

„Nu a renunțat la dorința de a avea un copil, dar momentan nu se simte pregătită. Trebuie să facă proceduri medicale pentru a se asigura că această tragedie nu se întâmplă din nou.

Roxana și-a revenit, ea este o femeie extrem de puternică și a ales să își umple timpul cu muncă și alte activități pentru a se detașa de acest necaz.

A ajutat-o enorm toată răbdarea pe care Tinu a avut-o cu ea, dar și terapia. Până de curând, ea evita subiectul, nu voia să vorbească despre această tragedie…

Însă, acum vrea să se implice în fel de fel de campanii de ajutorare a femeile care trec prin asemenea situații”, au declarat surse din anturajul Roxanei Ionescu.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed