Home Stiri Ruby a fost luată la rost de Oana Zăvoranu

Ruby a fost luată la rost de Oana Zăvoranu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 556 views 2 minute timp de citit

Oana Zăvoranu lovește din nou și, de data aceasta, s-a luat de Ruby. Cum, în mod oficial, actrița le-a declarat război influencerilor, dar și celor care promovează diferite lucruri sau servicii, chiar și ocazional, nu avea cum să o excludă și pe Ruby.

După ce aceasta a văzut unul dintre story-urile postate de artistă, Zăvoranu a avut ceva de spus la adresa ei, spunând că este o „miloagă” și că ar promova orice, atât timp cât primește bani.

„I s-a livrat «dulceața» și lu’ miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori.

Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte <mocangeli>. Păi, ori nu ți-a pus nimic, ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un [email protected]#$x, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine, grupa mare”, a scris pe Instagram fosta soție a lui Pepe.

Într-un interviu acordat celor de la cancan.ro, Ruby a vorbit despre viața sa, deoarece aceasta a fost crescută de bunica ei după ce părinții săi au decis să plece în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani. „Nu stau lângă părinţi, piesa «Tata» este inspirată din viaţa mea. Au avut informaţii, partea a treia de la piesă este un citat al meu preferat din Camil Petrescu, băieţii au avut nişte direcţii clare, este o piesă care se mulează cu viaţa mea. Părinţii mei sunt plecaţi, de când aveam cinci-șase ani, la muncă în altă ţară, în Italia.

Am avut o copilărie normală, părinţii mei au plecat tocmai pentru asta, ca mie să nu-mi lipsească nimic, dar a fost ok, pentru că a fost mamaia care le-a ţinut locul lor şi de la ea am învăţat foarte multe lucruri. Am avut o copilărie foarte frumoasă. Aş vrea să mai am nu o copilărie, ci trei, acum nu se mai joacă nimeni cu mine. Mami a fost acum două luni la mine, îmi zice mereu să mă duc la ea, dar nu am când. Mereu îmi spune că era bine să cresc lângă ea, dar ăsta a fost drumul meu. Aşa a fost să fie”, a declarat artista pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies