Ruby nu își ascunde gelozia: „Ori e al meu, ori îl omor în somn”


247
loading...

Nu este un secret faptul că frumoasa cântăreață Ruby are o personalitate puternică și este extrem de geloasă. În cadrul emisiunii-concurs Asia Express, aceasta și-a manifestat din nou gelozia în privința iubitului său.

Mai exact, Ruby nu s-a putut abține și a reacționat atunci când ea și iubitul său, Robert, au primit o ofertă de a fi cazați de către o localnică drăguță. Cântăreței i s-a părut că aceasta îi face ochi dulci iubitului său, fapt care a determinat-o să refuze cazarea din partea fetei respective.

Invitată în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show, Ruby a făcut declarații cu privire la acea scenă și susține că totuși nu a fost una de gelozie, dar a recunoscut că este geloasă și posesivă din fire, că au deranjat-o anumite lucruri în privința acelei fete și a fost enervată foarte tare.

„Nu am parte de critici. E o ceartă mică, o chestie, o neînțelegere… nu e criză de gelozie! Aproape am pășit în pas, iar fata aia, care nu mai știa de capul ei, poate încurca drumul. Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea.
Nu au montat toată faza la televizor, pentru că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el, eu mergeam așa…
Fata ne invita acasă la ea, că are ea saltele jos…

Nu-mi place de fata asta. Băiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii. E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine!
Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum… zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!”, a mărturisit Ruby.

Citește și:  Cum a început povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan

loading...
loading...