Home Stiri Mondene Ruxandra Ion: „Am avut 135 de kilograme şi eram într-o obezitate morbidă gravă, de grad superior”

Ruxandra Ion: „Am avut 135 de kilograme şi eram într-o obezitate morbidă gravă, de grad superior”

autor Elena Yvette
2,3K views

Celebra Ruxandra Ion (61 de ani), denumită „mama telenovelor”, are un CV foarte bogat în producţii de seriale, telenovele şi diverse producţii TV. De curând, aceasta a oferit un interviu unei reviste locale, în care a vorbit atât despre carieră, cât şi despre familie şi starea sa de sănătate. 

În ceea ce priveşte noul post TV şi aşteptările pe care le are de la acesta, Ruxandra a declarat:

„Vreau să fie un canal curat, pentru oameni curaţi. Un canal în care poţi să evadezi atunci când îţi doreşti şi în care să găseşti un strop de fericire. Care să te ajute să treci de nişte hopuri în viaţă. Să aducă un pic de cultură tineretului. În grilă există şi seriale, şi telenovele de calitate. Din telenovele oamenii pot învaţa lucruri morale, care respectă legea morală din noi. Sunt şi multe seriale americane,  încerc să aduc şi unele noi.”

Fiind întrebată cum ar putea defini fericirea, aceasta a relatat:

„Uite, fericirea înseamnă că am reuşit să lansez un canal nou. Înseamnă că la lansare mi-au cântat Crina Mardare, Criss şi Vlad, că mă bucur de doi băieţi minunaţi şi de doi nepoţi excepţionali, că sunt căsătorită de 41 de ani cu acelaşi bărbat, că mai călătoresc, că fac televiziune, o boală de care nu o să scap niciodată. Îmi iubesc meseria, indiferent în ce direcţie o ia.”

Fiind întrebată cum anume a reuşit să slăbească, producătoarea TV a mărturisit:

„Am slăbit 30 de kilograme. Cu o dietă personalizată, după o vizită la nutriţionist. Mă simt mai bine din punct de vedere al sănătăţii. În acest moment am 105 kilograme. Am avut 135 de kilograme şi eram într-o obezitate morbidă gravă, de grad superior. Probabil că, dacă nu luam această decizie, de a slăbi, şi nu aveam voinţă să o fac, acum nu mai eram în viaţă…”

 IMG_8012-1-e1442915933612
Surse foto: femeia.ro; romaniamondena.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed