Home Stiri S-a aflat cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei sale

S-a aflat cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei sale

autor Nitu Alina
207 views 1 minute timp de citit

Andreea Marin și-a înscris fiica la o școală privată din București unde limba de predare este limba engleză. Andreea Marin își dorește ce este mai bun pentru Violeta, însă cârcotași vor exista mereu.

Andreea Marin a fost criticată în mediul online că a ales o școală privată pentru fiica ei.
„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, i-a scris o persoană Andreei Marin.

S-a aflat cat plateste Andreea Marin pentru scoala privata a fiicei sale

S-a aflat care este taxa de școlarizare pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Andreea a răspuns persoanei care i-a criticat decizia de a-și înscrie fiica la o școală privată spunând că nu acceptă răutăți pe pagina ei de socializare.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumită ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

S-a aflat cat plateste Andreea Marin pentru scoala privata a fiicei sale

Fiica Andreei Marin frecventează o școală privată din București unde limba de predare este limba engleză. Taxa de rezervare a locului a fost de 1000 de euro. Se spune că pentru anii de gimnaziu, Andreea Marin a plătit aproximativ 90.000 de euro pentru școlarizare, la care se mai adaugă și taxa pentru mâncare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies