Home Stiri Mondene S-a aflat ce a consumat Margherita de la Clejani. Nu o să-ți vină să crezi!

S-a aflat ce a consumat Margherita de la Clejani. Nu o să-ți vină să crezi!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 906 views

Margherita de la Clejani nu mai este fata liniștită care îi făcea pe toți să râdă. Aceasta a trecut printr-o schimbare de atitudine și se pare că a început să consume stupefiante.

Pe data de 23 mai, Margherita a provocat un grav accident chiar în Capitală. Aceasta a lovit o mașină parcată, dar nu acest lucru a reprezentat cea mai mare problemă. În momentul în care tânăra, în vârstă de 28 de ani, a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost unul surprinzător.

 

Conform testelor INML pe care familia Margheritei a refuzat să le plătească de două ori, în ziua provocării accidentului, fata lor consumase un cocktail de stupefiante, iar unul dintre ele este chiar cocaina. Solista urma să se prezinte ieri la Brigada Rutieră și va avea permisul suspendat în continuare.

După producerea accidentului, când polițiștii și-au făcut apariția la fața locului, Margherita se afla într-o stare de alertă cauzată de consumul de substanțe stupefiante.

„Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice”, a spus brigada rutieră…

 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed