Home Stiri S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

autor Buinoschi Andreea
223 vizualizari

Adela mai are foarte puțin și va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Aceasta are nevoie de ajutor în creșterea micuților și a decis să angajeze o bonă din Filipine.

Conform celor de la cancan.ro, salariul acesteia va începe de la 500 de euro și se va mări în funcție de atribuțiile pe care le va avea.

„Avem sute de bone şi menajere care au devenit indispensabile în această perioadă. În Filipine, noţiunea de familie este extinsă, îşi ajută părinţii, fraţii, surorile. În această perioadă, simt o presiune şi mai mare. Sunt mult mai flexibile, muncitoare, blânde, responsabile. Sunt calde şi răbdătoare cu copiii”, a spus Magdalena Peisakh, directoarea unei agenții, Bone de nota 10, conform Mediafax.

„Într-o lună și ceva, ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial.

Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a spus Adela în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

În luna ianuarie, Adela Popescu a dat vestea că este însărcinată. Aceasta a decis să plece de la cârma emisiunii pe care o prezintă la PRO TV, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol din cauza pandemiei de coronavirus.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus: «Cred că ești gravidă». E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a spus aceasta la PRO TV, în urmă cu mai multe săptămâni…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies