Home Stiri S-a aflat cine a sfătuit-o pe Andreea Bălan să îl dea în vileag pe George Burcea după ce s-a drogat

S-a aflat cine a sfătuit-o pe Andreea Bălan să îl dea în vileag pe George Burcea după ce s-a drogat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 743 views 2 minute timp de citit

George Burcea face noi declarații despre divorțul anului. Se pare că acesta a flat cine a fost persoana care a îndrumat-o pe Andreea să îl dea de gol după ce consumase substanțe interzise. În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, actorul a oferit mai multe detalii despre acest incident.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliția pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele, de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ.

Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan…

Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorțez”, a declarat George într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies