Home Stiri Mondene S-a aflat formula completă. Cine sunt cei patru jurați ai emisiunii „Uite cine dansează!”

S-a aflat formula completă. Cine sunt cei patru jurați ai emisiunii „Uite cine dansează!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 981 views
s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans in Stiri Mondene

Noul show muzical de la Pro TV va avea patru jurați. O doamnă și patru domni vor evalua coregrafiile și performanța concurenților.

s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans

Noul show muzical „Uite cine dansează!” va începe la Pro TV în luna martie. Cu toate acestea, se știu deja cei patru jurați care vor decide soarta concurenților. Andreea Marin, singura prezență feminină din juriu, a făcut public pe pagina ei de Facebook comunicatul trimis de Pro TV.

„Patru jurați de un calibru imbatabil, față în față cu cei mai surprinzători concurenți, în noul show Pro TV!

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu spun «Uite cine dansează!»

În această primăvară, întreaga Românie este invitată să descopere «Uite cine dansează!», noul show pregătit de Pro TV! Iar cele mai surprinzătoare și interesante coregrafii vor fi jurizate de patru personalități care colaborează în premieră în același proiect de televiziune!

 Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu vor ocupa, în această primăvară, masa juraților «Uite cine dansează!» și nu vor face niciun rabat de la calitate! Cu o experiență cumulată de peste 100 de ani în televiziune și studiul dansului, cei patru sunt pregătiți să dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul său atât de distinct!

Exigenți, cu așteptări foarte mari atât de la vedetele care concurează, cât și de la coregrafii profesioniști, cei patru jurați vor analiza fiecare pas, gest, mimică și prezență scenică și vor decide dacă momentul prezentat este unul de calitate sau nu și nu se vor feri de a-i critica aspru pe concurenți.

Pentru Andreea Marin e o provocare să fie la aceeași masă cu Mihai Petre, Gici Căciuleanu și Florin Călinescu!”

s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans1

„E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită”, a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juraților. Însă, trecând peste această provocare, vorbește despre dans cu o pasiune a unui adevărat iubitor al acestei arte!

„Dansul și-a pus amprenta pe viața mea și astfel am învățat să-mi parcurg drumul cu eleganța valsului, chiar și în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginație și ritm neobosit în profesie. În privința calității programului, nu am niciun dubiu și sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci știm foarte bine ce înseamnă forța, calitatea și creativitatea Pro TV” , a spus Andreea Marin despre show-ul «Uite cine dansează!».

„Mihai Petre, entuziasmat de revenirea în televiziune!

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați dansatori profesioniști din România, iar diplomele și premiile pe care le are în palmares vorbesc de la sine! Juratul declară că este fericit să revină la Pro TV și să vorbească despre cea mai mare pasiune a sa: dansul.

«Mă bucur enorm să revin în televiziune și că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans. Dorinţa mea este ca acest show să fie un pas înainte din toate punctele de vedere, producţie, nivel al dansatorilor. Sunt convins că aşa o să fie şi sunt încrezător că vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci când e vorba de dans, asta este pasiunea mea şi toate lucrurile făcute din pasiune nu au cum să iasă decât bine», a declarat Mihai Petre.

Gigi Căciuleanu, pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România

s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans4

Gigi Căciuleanu este unul dintre cei mai apreciați coregrafi din întreaga lume, cu o experiență de zeci de ani în care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. «Uite cine dansează!» este primul proiect de televiziune pe care îl acceptă Gigi în România.

«Dansul este o artă, o meserie și un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât și cele ale spațiului în care se dansează sunt aceleași pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestația participanților așa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip. În primul rând, prin prisma experienței mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar că orice analiză a unui act artistic nu poate fi decât subiectivă. Și, nu în cele din urmă, cu toată dragostea, dansul fiind o artă pe care o iubesc mai mult decât orice. Mă bucur de invitația pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show și îmi propun să-mi asum acest rol cu exigență, dar și cu cât mai mult respect pentru artiști, pentru producție și, bineînțeles, pentru public», a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu, flămând să descopere cele mai interesante coregrafii

Florin Călinescu, în stilul său specific, spune că este avid să descopere cele mai surprinzătoare și interesante momente pe scena «Uite cine dansează!», care să îl convingă să acorde cel mai mare punctaj.

Despre așteptările sale de la show-ul «Uite cine dansează!», Florin Călinescu a declarat: «Mă aștept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juraților, eu o să fiu flămând!».

s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans3

În această primăvară, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor cele mai interesante și neașteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite. Umor de calitate, concurenți surprinzători, suspans, muzică bună, doi prezentatori care vor face show – Mihaela Rădulescu și Cabral – și cei patru jurați – Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu – sunt ingredientele care vor convinge românii să spună: «Uite cine dansează!».

Despre jurații «Uite cine dansează!»

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebrităţi din România. De-a lungul timpului, a produs si a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe și este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, Acoperişul Africii. Este Ambasador UNICEF, preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi se implică permanent în proiecte dedicate calității vieții. În copilărie şi în adolescenţă, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind și astăzi tangoul.

Mihai Petre a început să studieze dansul la 8 ani, iar după numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion național la dans sportiv. Mihai a fost campion al României trei ani la rând, împreună cu soția și partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formată din cei doi este prima din România care a reușit să se claseze în primele 50 ale lumii și reprezintă prima prezență românească într-o finală de Cupă Europeană, la Moscova, în anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu în România și încearcă să formeze noi perechi de dansatori care să obțină rezultate notabile, în cadrul școlii de dans pe care o conduce.

s-aflat-formula-completa-cine-sunt-cei-patru-jurati-ai-emisiunii-te-provoc-la-dans2

Gigi Căciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangardă la 14 ani, a absolvit Școala Națională de Coregrafie din București și și-a completat studiile de dans și coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. Gigi a fost solist al Operei Române și, de-a lungul carierei sale, a câștigat nenumărate premii importante atât în țară, cât și în străinătate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Căciuleanu face parte și din diferite jurii în concursuri naționale și internaționale. Gigi continuă sa predea tehnica sa specifică și stilul său original de dans contemporan în Franța și în întreaga lume…

Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, Florin Călinescu a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV și Sport.ro. În anul 2015, Florin Călinescu și-a făcut revenirea în televiziune, ca jurat în emisiunea Românii au talent.”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed