Home Stiri S-a aflat motivul pentru care Cătălin Botezatu a plecat de la „Bravo, ai stil!”: „Nu mai făcea mulți bani”

S-a aflat motivul pentru care Cătălin Botezatu a plecat de la „Bravo, ai stil!”: „Nu mai făcea mulți bani”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 851 views 2 minute timp de citit

Cătălin Botezatu a decis să plece din juriul emisiunii Bravo, ai stil!, după mai mulți ani de colaborare. Deși acesta nu a vrut să vorbească despre motivele care l-au împins către această decizie, cei de la impact.ro le-au aflat.

„Era foarte obositor pentru el să filmeze timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice. În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea mulți bani din marea lui pasiune.

Încă nu au bătut palma cu nimeni pentru postul de jurat, sunt tratative, este greu să îl înlocuiești pe Cătălin Botezatu”, au spus surse apropiate designerului pentru cei de la impact.ro.

„Va realiza, pentru emisiunea lui Teo Trandafir, rubrica de modă, pe care o prezintă de anul trecut, chiar a filmat zilele trecute. Nu este adevărat că ei doi vor avea și o nouă emisiune. Cel mai probabil, Cătălin va primi o altă producție TV, dar care nu îl va solicita atât de mult”, au mai spus sursele, conform playtech.ro.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult. Nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities». Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți”, a scris Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies