Home Stiri S-a aflat numele iubitului Andreei Mantea. Cristi Mitrea este cel care l-a făcut public

S-a aflat numele iubitului Andreei Mantea. Cristi Mitrea este cel care l-a făcut public

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 848 views 2 minute timp de citit

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță și a vorbit și despre actualul partener al Andreei Mantea. Deși vedeta l-a ținut ascuns mulți ani, luptătorul i-a dezvăluit numele.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe. Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?

E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un «du-te, vino». Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. – căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani, eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici.

Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a spus Cristi Mitrea în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

„Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la «Burlăcița» și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul (n.r. râde). Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față”, a mai spus luptătorul în cadrul aceluiași podcast…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies