HomeStiri Mondene S-a aflat secretul Oanei Roman. Iată cum a reușit să slăbească zeci de kilograme

S-a aflat secretul Oanei Roman. Iată cum a reușit să slăbească zeci de kilograme

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 926 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/S-a-aflat-secretul-Oanei-Roman.-Iata-cum-a-reusit-sa-slabeasca-zeci-de-kilograme-2.jpg

De ceva vreme, Oana Roman nu se mai oprește din slăbit. Aceast a reușit să dea jos foarte mult și, extrem de mândră de rezultatul obținut, își etalează noua siluetă pe Instagram. Pentru a le închide gura răutăcioșilor, aceasta a elucidat misterul pierderii în greutate, în mediul online.

Deși multă lume a spus că vedeta a apelat la bisturiu pentru a scăpa de greutate, se pare că adevărul este cu totul altul. Timp de opt luni, Oana a apelat la o procedură destul de simplă și a vorbit foarte deschis despre cum acest lucru a ajutat-o să slăbească.

S-a aflat secretul Oanei Roman. Iată cum a reușit să slăbească zeci de kilograme in Stiri Mondene

„Dragii mei, azi vă prezint un filmuleț scurt în care vă explic în detaliu ce fel de proceduri de remodelare corporală am făcut. Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri, 12 cm în talie și 12 la bust, din luna noiembrie 2019 până în luna iunie 2020”, le-a spus vedeta internauților.

S-a aflat secretul Oanei Roman. Iată cum a reușit să slăbească zeci de kilograme in Stiri Mondene

După câteva zile de la postare, aceasta, alături de fata sa, au plecat la mare. În dreptul unei fotografii făcute pe malul mării, vedeta a scris câteva cuvinte care reflectă starea de spirit pe care o avea în acel moment: „Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine si nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ce fac reușesc să fiu exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”.

S-a aflat secretul Oanei Roman. Iată cum a reușit să slăbească zeci de kilograme in Stiri Mondene

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au felicitat-o pentru schimbarea de care a avut parte: „Wow, ce schimbare, ești în cea mai bună formă a ta fizică de până acum, felicitări, Oana pentru voință și determinare!”, „Bravo, Oana! Te admir mult pt felul tău de a fi!”, „Ești o frumoasă și îmi place mult cum ai slăbit! Te invidiez, sincer, pentru ambiția pe care o ai, mie îmi lipsește cu desăvârșire. Felicitări”, „Arăți nemaipomenit oricum, hai să trăim după alte principii, mai bune și mai sănătoase! Mai bine naturală decât perfectă jonglând cu intervențiile! Numai bine!”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed