Home Stiri S-a deslusit misterul „grasutelor” de la Exatlon! Un fost Razboinic rupe tacerea despre portiile de mancare pe care le primesc Faimosii!

S-a deslusit misterul „grasutelor” de la Exatlon! Un fost Razboinic rupe tacerea despre portiile de mancare pe care le primesc Faimosii!

autor Sidorov Olga
201 vizualizari

Concursul Exatlon i-a făcut pe cei din ambele tabere să piardă foarte multe kilograme. Regimul de viață sever și alimentația săracă în calorii i-au făcut pe majoritatea dintre ei să devină foarte supli.

Telespectatorii nu au putut însă să nu observe că sunt unii concurenți din echipa Faimosilor care par mai grăsuți ca la început. De exemplu, Diana Bulimar, care pare că a reușit să mai câștige câteva kilograme. A apărut și ipoteza în care Faimoșii primesc mâncare mai multă decât Războinicii.

Primesc Faimoșii mai multă mâncare decât cei din echipa Războinicilor?

Un fost concurent de la Exatlon a deslușit misterul grăsuțelor din echipa roșie. Radu Frandeș, care a concurat timp de două luni pentru echipa Războinicilor, a oferit explicația logică pentru care Diana Bulimar sau Diana Belbița sunt mai grăsuțe acum decât erau la începutul competiției Exatlon…

„Același lucru l-am observat și la Exatlon Mexic, la fete. Aveau tonus muscular, iar eu, ca fost sportiv, am remarcat asta. Și să știți că numai din orez au trăit, exact porțiile pe care le primeam noi le primeau și ei. Probabil că este vorba de metabolism. Din cât știu eu despre sport și nutriție, alimentația la ore exacte, cu carbohidrați în principal, poate da astfel de efecte”, a declarat Radu Frandeș pentru vice.ro.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies