Home Stiri S-a despărțit de el cu o zi înainte de nuntă! Odată ce i-a aflat secretul murdar, nu a mai vrut să audă de el

S-a despărțit de el cu o zi înainte de nuntă! Odată ce i-a aflat secretul murdar, nu a mai vrut să audă de el

autor Elena Yvette
981 vizualizari

A fost mai mult decât încântată atunci când a fost cerută de soție însă la scurt timp a ajuns să regrete acest lucru. Ceea ce a aflat despre cel care urma să-i fie viitorul soț a reprezentat cea mai mare dezamăgire.

Megan, o tânără în vârstă de numai 17 ani, a fost cerută de  soție de către iubitul ei, împreună cu care avea și un copil. Cu toate acestea, înainte să aibă loc căsătoria, Dylan, iubitul tinerei, a făcut cea mai mare greșeală a vieții lui: s-a culcat cu cea mai bună prietenă a viitoarei sale soții.

La numai un an de relație, cei doi tineri care s-au îndrăgostit la prima vedere odată ce s-au cunoscut la școala de cadeți au avut împreună un copil. Având deja o legătură puternică, cei doi au hotărât să se mute împreună într-o rulotă, unde aveau de gând să stea până când aveau posibilitatea să închirieze o locuință.

Pentru Megan, rulota era locul potrivit pentru moment, mai ales că aici a ajuns să fie cerută de soție. Cu toate acestea, în urmă cu câteva săptămâni, când cei doi aveau de gând să se căsătorească pe o plajă, Megan a aflat ceva cumplit, lucru care a și dus la separarea ei de Dylan. Tânăra a aflat că acesta se culcase cu cea mai bună prietenă a sa, chiar în rulota în care stăteau împreună și care era practic casa lor, aceasta la doar o zi distanță de nuntă…

Cu inima zdrobită, Megan a pus punct relației și s-a întors cu tot cu copil la casa părintească.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies