HomeStiri Mondene S-a hotărât în urmă cu puțin timp! Cu cine va sta fetița Ioanei Ginghină

S-a hotărât în urmă cu puțin timp! Cu cine va sta fetița Ioanei Ginghină

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 970 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/S-a-hotarat-in-urmă-cu-putin-timp-Cu-cine-va-sta-fetita-Ioanei-Ginghina-1.jpeg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu mai mult de jumătate de an, dar se ocupă în continuare de fetița lor, Ruxandra.

S-a hotarat in urmă cu putin timp! Cu cine va sta fetita Ioanei Ginghina 1 in Stiri Mondene

Recent, aceștia au luat hotărârea ca fiica lor să locuiască o vreme la tatăl său, întrucât se apropie ziua de naștere a Ioanei Ginghină, iar actrița dorește să și-o serbeze în străinătate, la Roma.

Ioana Ginghină a stabilit ca în ziua în care va împlini 42 de ani, și anume pe 21 septembrie, să plece în afara țării împreună cu prietenele sale, pentru a se distra.

În tot acest timp cât mama ei va fi plecată din țară, Ruxandra va fi lăsată în grija și atenția lui Alexandru Papadopol.

Se pare că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au revenit la sentimente mai bune, deși nu mai formează un cuplu. Cei doi fac tot posibilul să se înțeleagă bine de dragul fiicei.

S-a hotarat in urmă cu putin timp! Cu cine va sta fetita Ioanei Ginghina 2 in Stiri Mondene

Actrița chiar susține că acum, în urma divorțului, comunică mai bine cu fostul soț și ajung la un consens în legătură cu situațiile în care este implicată Ruxandra.

„Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu niște prietene. Ruxandra o să stea la Alexandru.

S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în București. Deci, ne înțelegem, adică nu mai ținem cont neapărat de ce scrie pe hârtie.

Cred că de la 30 de ani nu mi-am mai ținut ziua. Anul acesta, am zis că ori o fac lată, o mega petrecere la mine acasă, ori plec undeva.

Petrecere la mine acasă însemna multă treabă pentru mine și, cum în ultimul timp nu știu cum să scap de treabă, mai bine plec într-o vacanță”, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

De la un timp, Alexandru Papadopol este mult mai implicat în relația cu fetița lui, după cum a afirmat Ioana Ginghină.

„De exemplu, și astăzi a dus-o el la școală, deci e foarte bună relația mea cu Alexandru.

Aș putea zice că avem o relație chiar mai bună ca înainte, când eram căsătoriți. Lăsând lucrurile urâte la o parte, acum eu îi știu programul, la fel el pe al meu.

Îmi spune: «Uite, eu sunt în săptămâna asta în București, dar am spectacol etc.»… Frate, dar nu ți-am știut programul așa niciodată!

Avem o relație foarte OK, mă așteptam să fie așa.

Pentru că noi înainte să ne căsătorim, am fost prieteni și, cumva, era normal ca după ce ies toate nebuniile și iese răul din noi, ca să zic așa, să ne relaxăm și să devenim prietenii dinainte”, a precizat Ioana Ginghină…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed