HomeStiri S-a împăcat sau nu Andreea Mantea cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea? Prezentatoarea TV a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

S-a împăcat sau nu Andreea Mantea cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea? Prezentatoarea TV a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

autor Negriu Elena
1,9K views 2 minute timp de citit

Se pare că Andreea Mantea dorește să pună capăt zvonurilor din ultima perioadă conform cărora s-ar fi împăcat cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea.

Moderatoarea emisiunii Puterea Dragostei a făcut de curând un gest care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție din partea sa.

Mai exact, Andreea Mantea și-a eliminat tatuajul pe care și-l făcuse în 2014 împreună cu Cristi Mitrea.

Cei doi își făcuseră același tatuaj, iar acum aceasta a dorit să îl șteargă, semn că a trecut peste acea etapă a vieții ei.

„Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă”, a precizat Andreea Mantea pe vlogul ei, unde a dezvăluit și semnificația tatuajului respectiv:

«Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori)».

Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, a declarat Andreea Mantea, conform VIVA!.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în timpul emisiunii Burlăcița și au pornit pe drumuri separate înainte ca băiețelul lor să vină pe lume.

Cu toate acestea, uneori dădeau de înțeles că ar fi o cale de împăcare pentru ei, dar acum totul este spulberat, spre dezamăgirea fanilor.

Andreea Mantea are un iubit nou care este însă misterios, întrucât se ferește să îi arate chipul pe rețelele de socializare și doar lasă să se înțeleagă că este din nou fericită…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..