Home Stiri S-a infectat cu noul coronavirus, iar acum este de negăsit. Iată ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu!

S-a infectat cu noul coronavirus, iar acum este de negăsit. Iată ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu!

autor Buinoschi Andreea
190 vizualizari

După ce în urmă cu aproape o săptămână a anunțat că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, Adelina nu mai poate fi găsită în mediul online. Deși a promis că va ține legătura cu fanii săi mereu, se pare că acest lucru nu se întâmplă.

Cu ochii în lacrimi, influencer-ul a dat vestea, dar era încrezătoare că totul va fi bine și că va scăpa. Fanii au observat acest lucru și sunt alături de ea în fiecare zi: „Capul sus, sănătate multa și calmează-te! O sa fie bine, ai să vezi… sper că ești pe mâini medicale bune!”, „Dă-ne vesti bune , frumoasa noastră! 🙏 Te iubim !💞”, „O să fie bine multă sănătate!!!”.

Ultimele informații pe care Adelina le-a spus urmăritorilor săi au fost că se simte bine, că nu există complicații și că va urma să stea izolată într-un apartament, singură, până în momentul în care își va reveni complet. Cu toate acestea, din acel moment, nimeni nu a mai dat de Adelina pe social media.

„M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă”, a spus vedeta cu doar câteva zile în urmă.

Mai mult decât atât, soția lui Virgil a spus că va respecta cu sfințenie tot ceea ce i se va spune să facă și va urma tratamentul medicamentos care i se va prescrie. Așadar, vedeta este dispusă să facă tot ceea ce trebuie pentru a se vindeca mai repede și a se întoarce acasă, la familia sa…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies