Home Stiri S-a aflat, în sfarsit, adevarul ! Iata de unde isi permit surorile Gabor tot luxul si hainele de mii de euro.

S-a aflat, în sfarsit, adevarul ! Iata de unde isi permit surorile Gabor tot luxul si hainele de mii de euro.

autor Elena Yvette
426 vizualizari

Monica Gabor își sprijină sora, cu fiecare ocazie, să îi calce pe urme. A sfătuit-o în repetate rânduri să renunțe la cariera în modelling și să încerce o meserie mult mai serioasă pentru viitor.

Monica a înțeles, într-un final, că o carieră în modelling își are avantajele numai în perioada tinereții, așa că odată cu înaintarea în vârstă, această meserie nu mai poate fi practicată. De când s-a mutat în America, Monica a renunțat la defilările de modă și s-a axat mai mult pe perfecționare profesională, avându-l alături în permanență pe soțul ei, Mr. Pink. Ea a învățat, în tot acest timp, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze o femeie pentru a avea mare succes.

Monica nu păstrează acest truc doar pentru ea, ci o sfătuiește și pe sora sa, Ramona, să îi calce pe urme.

Așa cum așchia nu sare departe de trunchi, și Ramona s-a stabilit în Dubai, unde s-a și lansat cu o linie de articole vestimentare de plajă și se pare că îi merge foarte bine. Monica o sprijină financiar ori de câte ori are nevoie și încearcă să o ajute întotdeauna cu sfaturi…

Monica are un mare impact supra familiei, încercând să își ajute sora și fiica pe cât de mult poate.

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies