Home Stiri S-a aflat totul! Iată care este boala gravă de care suferă DJ Wanda. „A luat bacteria la filmări!”

S-a aflat totul! Iată care este boala gravă de care suferă DJ Wanda. „A luat bacteria la filmări!”

autor Elena Yvette
688 views 3 minute timp de citit

Deși în mesajul publicat pe rețeaua de socializare DJ Wanda nu a vrut să dea prea multe detalii despre diagnosticul grav ce i-a fost pus de medicii din România, un apropiat al vedetei a decis să spună totul.

S-a aflat totul! Iată care este boala gravă de care suferă DJ Wanda. „A luat bacteria la filmări!”

Se pare că boala este una extrem de gravă, iar prietenii brunetei sunt disperați.

„I-au apărut niște probleme în urmă cu câteva luni. Medicii i-au dau un diagnostic destul de dur, nu îmi aduc aminte în termeni medicali cum se cheamă boala ei. E ceva care în timp evoluează foarte nasol, acum se încearcă să o stagneze. Apoi a fost la altă clinică și i-au pus un diagnostic simplu, banal, doar că ea se simte în continuare rău. Ce știu sigur este că toate afecțiunile astea i-au apărut în urma participării la o emisiune TV, gen reality-show. La două zile după filmările acelea, începuse să se deshidrateze violent, ajunsese să slăbească până la șapte-opt kilograme, iar ea e oricum o mână de om. În continuare se deshidratează, slăbește… Știu că după filmările la emisiunea aceea, a apărut acea deshidratare violentă, în care câteva zile avea diaree încontinuu și vomita. S-a panicat… la început a crezut că este o simplă indigestie, dar să o ții așa cinci-șase zile, cu tot tratamentul din lume… s-a alarmat și s-a dus la spital și au făcut tot felul de investigații. În urma colonoscopiei, i-au luat o probă și au dus-o la laborator. Face parte din categoria bolilor rare. A luat o bacterie la filmări. Ea a plecat în afară să își facă investigații mai amănunțite, mai ales că în România i-au pus două diagnostice separate, iar ea este, în ciudata tratamentelor, în continuare, apatică”, a povestit un apropiat al vedetei.

În decursul zilei de marți, DJ Wanda a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care le povestea fanilor problemele prin care trece, fără să dea detalii…

„Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agațe de speranțe care însă au fost deșarte. Am decis să plec pentru investigații în Turcia. De ce acolo și nu în țara? Deoarece în România am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav și unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigații și am cheltuit mii de Euro și nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nicio clipă nu m-am lăsat învinsă de suferința pe care o duc. Am fost mereu activă, doar prietenii adevărați au cunoscut realitatea, și le mulțumesc pentru confidențialitate și suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis și voi ieși învingătoare din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie, voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc. Wanda”, a scris DJ Wanda pe rețeaua de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies