Home Stiri S-au aliat prietenele Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi?

S-au aliat prietenele Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi?

autor Mirela
775 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu se pare că nu o duce prost doar pe plan sentimental, ci același lucru se întâmplă și când vine vorba de relațiile de prietenie.

După ce a decis să pună punct relației cu Alex Bodi, fosta prezentatoare de la Kanal D le-ar fi spus prietenelor sale să nu mai vorbească nici ele cu Bodi, deoarece acest capitol este încheiat. Cu toate acestea, se pare că două dintre ele nu au ascultat-o, iar Vica Blochina și Oana Zăvoranu au mai păstrat legătura cu afacerist.

„Când s-a produs despărțirea finală, Bianca le-a cerut tuturor să aleagă între ea și Alex. Oana Zăvoranu și Vica Blochina l-au ales pe Alex. La Oana e de înțeles, soțul ei este prietenul cel mai bun al lui Bodi. Dar Vica l-a cunoscut pe afacerist prin Bianca, ea o lua peste tot, la toate mesele. Iar acum, fosta lui Pițurcă a ajuns să nu mai vorbească deloc cu Drăgușanu, dar se ține ca scaiul de Alex, merge inclusiv la el acasă, ceea ce este mai mult decât suspect”, au spus persoane apropiate Biancăi pentru cei de la playtech.ro.

Recent, Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciliu și a făcut câteva declarații despre cum încearcă să se întoarcă la viața de dinainte.

„Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viață, pentru că n-am așteptări, în mintea mea, credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu, că m-am lipsit de persoanele respective.

Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine și alte persoane au fost lângă mine”, a spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies