Home Stiri S-au despărțit, dar nimeni nu a știut de ce. Adela Popescu și Dan Bordeianu au dezvăluit totul

S-au despărțit, dar nimeni nu a știut de ce. Adela Popescu și Dan Bordeianu au dezvăluit totul

autor Bodnar Anca
434 vizualizari

Celebrul cuplu Adela Popescu – Dan Bordeianu a fost iubit de milioane de români datorită telenovelei românești Numai Iubirea, mai ales că totul se întâmpla și în viața reală. Nimeni nu își putea imagina că ar exista Dan fără Adela și, de aceea, nimeni nu s-ar fi gândit că cei doi se vor despărți vreodată.

Totuși, inevitabilul s-a întâmplat, iar cei doi actori au luat-o pe drumuri separate lăsând în urmă doar întrebări.

„Un loc aparte, în prima telenovelă românească, s-a acordat unor tradiții și ritualuri creștine care apăreau întâia oară pe ecran: rugăciuni, obiceiurile de Crăciun și Paște, slujba de logodnă. Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor”, a povestit scenaristul telenovelei Numai Iubirea.

„M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor”, a menționat Dan Bordeianu…

Adela Popescu 2

„Pentru mine, Dan Bordeianu a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii. Mama mea a aflat o săptămână mai târziu că m-am despărțit de Dan, și asta pentru că mă zăvorâsem în mine: nu telefon, nu ieșit din casă…

Era dezastru și atât de tare m-a distrus încât m-am mutat la mătușa mea. Dar mai multe neplăceri mi-am făcut gândind negativ în avans, dacă pot să zic așa. Exemplu: auzisem eu că femeile, când sunt foarte deprimate, sunt capabile să-și facă rău. Și am dat fuga la mătușa mea. M-am mutat o lună. M-a hrănit, am râs cu verișorii mei, am trăit minunat… fără drame. Atunci am avut o revelație: de unde am plecat și, iată, unde am ajuns. Aha, deci realitatea nu e nici pe departe dramatică. De atunci, în clipa în care simt că pornește un gând negativ, îl stopez pur și simplu. Cum? Prin exercițiu”, a povestit cu sinceritate Adela Popescu.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies