Home Stiri S-au împăcat! Cristina Ich si Pițurcă jr. sunt din nou împreună

S-au împăcat! Cristina Ich si Pițurcă jr. sunt din nou împreună

autor Negriu Elena
197 vizualizari
loading...

Cristina Ich și Victor Pițurcă jr. au o relație tumultuoasă. După ce în urmă cu câteva săptămâni părea că totul se terminase între ei, în urma faptului că frumoasa brunetă l-ar fi înșelat pe „Piți” jr. cu fostul ei iubit, iată că de curând au fost surprinși împreună în toaleta unui club exclusivist din București, în ipostaze tandre, semn că s-au împăcat.

2

Deși inițial venise însoțit de prietenii săi, printre care și de o blondă cu care a fost văzut în ultima vreme, în urma despărțirii de Cristina, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar Victor Pițurcă jr. a trecut peste motivul separării, alegând să o ierte pe fosta sa iubită și să se împace cu ea, deoarece, din momentul în care Cristina a sosit în club, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt.

Referitor la presupusa „trădare” a Cristinei, aceasta susține că i-a fost întinsă o cursă de către antrenorul de fitness Luca, fostul ei iubit de dinainte de Victor Pițurcă jr., menită să creeze confuzie și să ducă la despărțirea dintre ea și fiul fostului selecționer. Cristina și Luca au fost văzuți sărutându-se pe gură în fața blocului unde locuiește bărbatul, urmând ca aceștia să petreacă aproximativ o oră în locuința lui. Cristina a făcut declarații prin care a dorit să explice ceea ce s-a întâmplat.

„Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu. Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a spus Cristina Ich…

Fotomodelul din Republica Moldova Christina Ich, pe numele său real Cristina Micu, în vârstă de 31 de ani, este supranumită „Angelina Jolie de România”, deoarece seamănă extrem de mult cu celebra actriță americană, dar totodată i se mai spune și „prințesa Instagram-ului”, datorită faptului că face furori în mediul online, în special pe această platformă de socializare.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies