Home Stiri S-au logodit sau nu Gina Pistol și Smiley? Ce a declarat prezentatoarea în mediul online

S-au logodit sau nu Gina Pistol și Smiley? Ce a declarat prezentatoarea în mediul online

autor Mirela
349 views 2 minute timp de citit
  • Gina Pistol și Smiley au o relație de peste cinci ani.
  • De un an și patru luni, cei doi au și un copil, o fată pe nume Josephine.
  • Prezentatoarea a făcut o postare în mediul online prin care a dat de înțeles că este logodită cu artistul.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai mult de cinci ani și au o relație foarte frumoasă și apreciată de către fanii lor. Nu de puține ori, cei doi au fost întrebați dacă au de gând să facă și nunta, dar mereu au lăsat să se înțeleagă faptul că nu se grăbesc din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, una dintre prostările Ginei a ridicat mai multe semne de întrebare, dând de înțeles că a primit inelul din partea iubitului său. Mai exact, aceasta și-a pus fanii să o nominalizeze, atribuindu-și mai multe apelative, unul dintre ele fiind „logodnica lui Smiley”.

Gina Pistol, implicată total în creșterea lui Josephine

„Doar eu am lapte și plus că, pe partea lui de pat, nu se aude când plânge. Numai pe partea mea de pat se aude. Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața.

Odată cu salturile de creștere, a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile, adică să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața”, a spus și Gina Pistol.

Prezentatoarea putea să piardă sarcina în orice moment

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea, o lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem.
(…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a mărturisit Gina, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies