Home Stiri S-a măritat cu un bărbat bogat, dar abia după nuntă a aflat adevărul despre el

S-a măritat cu un bărbat bogat, dar abia după nuntă a aflat adevărul despre el

autor Elena Yvette
129 vizualizari

Viața e plină de surprize, iar asta a descoperit și o tânără din Statele Unite ale Americii. După ce s-a căsătorit cu un bărbat bogat și credea că toată viața ei nu va mai avea nicio grijă, aceasta a descoperit că soțul ei este, de fapt, bunicul ei biologic.

s-maritat-cu-un-barbat-bogat-dar-abia-dupa-nunta-aflat-adevarul-despre-el

Căsătoria cu un bărbat milionar nu i-a adus atât de multă fericire unei tinere de doar 24 de ani. La scurt timp după ce aceștia au făcut marele pas și au devenit soț și soție, femeia, care locuiește în SUA, la Miami, a aflat că bărbatul, în vârstă de 68 de ani, căruia abia îi declarase dragoste eternă este nimeni altul decât propriul bunic biologic.

După doar trei luni de la nuntă, tânăra, care a vrut să rămână sub protecția anonimatului, a răsfoit un album vechi cu poze de familie ale soțului său și a găsit o imagine în care apărea tătăl ei. Așa a aflat că partenerul ei de viață este, de fapt, bunicul său biologic. Milionarul și-ar fi abandonat fiul pe când acesta era foarte mic, fără să mai țină legătura.

Cei doi soți s-au cunoscut online, pe o platformă creată special în acest sens. După lungi conversații, tânăra și actualul ei soț au decis să se întâlnească și, conform celor de la Mirror, între cei doi s-a înfiripat o idilă chiar de la prima întâlnire. Aceștia s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut…

Se pare că, după aflarea veștii, tânăra, care are toată viața înainte, nu și-a putut reveni o vreme din cauza șocului suferit, dar bărbatul a reușit să se liniștească în cele din urmă. În ciuda legăturii de rudenie care este între ei, soții au decis să nu pună punct relației lor, întrucât între ei există niște sentimente. Bărbatul a mai precizat că acum legătura între ei este și mai puternică.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies