Home Stiri Sabrina Salerno arată mai bine ca niciodată la 54 de ani și încinge Internetul cu aparițiile ei

Sabrina Salerno arată mai bine ca niciodată la 54 de ani și încinge Internetul cu aparițiile ei

autor Mirela
658 views 3 minute timp de citit
  • Sabrina Salerno este una dintre cele mai de succes cântărețe din Italia.
  • Aceasta a lansat faimoasa melodie ”Boys”, în anii 1990.
  • La 54 de ani, artista are un corp de invidiat, un ten și o piele prefecte.

Sabrina Salerno este una dintre cele mai de succes cântărețe din Italia. Aceasta a cunoscut faima odată cu lansarea melodiei ”Boys”, în anii 1990. Deși au trecut ani buni de atunci, timpul parcă a stat în loc pentru Sabrina.

La 54 de ani, artista le face concurență fetelor mai tinere. Are un corp de invidiat, un ten și o piele prefecte, lucru ce îi face pe admiratorii ei să o copleșească în fiecare zi cu mii de mesaje și de comentarii.

Sabrina Salerno arată mai bine ca niciodată

În ciuda faptului că a trecut ceva timp de când a împlinit 50 de ani, aceasta pare că nu își arăta vârsta și zilele acestea, profitând de anotimpul frumos pe care îl traversăm, postează foarte multe fotografii în costum de baie, lăsându-și silueta la vedere.

Aceasta are și un copil de aproximativ 20 de ani, lucru ce ne uimește și mai tare, raportându-ne la cât de bine arată Sabrina. În urmă cu ceva timp, aceasta susținea că este o adevărată călugăriță, dacă facem o comparație cu celelalte artiste din ziua de astăzi.

Sabrina s-a născut în Genova și nu a cochetat doar cu muzica, ci și cu televiziune și cu actoria. Ultima sa melodie a fost lansată în anul 2018 și, de atunci, nu a mai lansat nicio melodie și niciun album.

Artista a întâmpinat probleme în carieră

Sabrina, deși nu mai este o prezență constantă în lumea muzicii, așa cum o făcea, petrece extrem de mult timp în mediul online. Aceasta le arată mereu fanilor ceea ce face, spre deliciul tuturor. Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani, când era la început de carieră, Sabrina a fost victima abuzurilor. Conform spuselor sale, managerul pe care îl avea la acea vreme o abuza verbal și o manipula.

„Nu ştiu cum am reuşit să rezist psihic, pentru că am fost cu adevărat singură împotriva acestui om. Era o persoană eminamente rea. Ştiu că nu ar trebui să vorbim urât despre oamenii care nu sunt de faţă, dar, dacă mă întrebaţi dacă l-am iertat, răspunsul meu e un mare Nu. Şi-ar fi dorit şi o relaţie intimă cu mine, dar, din fericire, nu am fost niciodată atât de slabă încât să-i cedez”, a declarat aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies