HomeStiri Mondene Salma Hayek l-a făcut de râs pe Donald Trump! Actrița a povestit ce a inventat republicanul după ce aceasta a refuzat să iasă cu el la întâlnire!

Salma Hayek l-a făcut de râs pe Donald Trump! Actrița a povestit ce a inventat republicanul după ce aceasta a refuzat să iasă cu el la întâlnire!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 812 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/646x404-14.jpg

America e în plină campanie electorală, așa că acum e momentul când ies la iveală tot felul de atacuri asupra candidaților. Este și cazul lui Trump, care a ajuns să fie acuzat de Salma Hayek pentru că ar fi inventat o poveste despre ea.

646x404 (14)

După ce Salma a refuzat o întâlnire cu el, se pare că Donald Trump a inventat o poveste despre aceasta, pe care a livrat-o, mai apoi, ziarului National Enquirer.

„Când l-am cunoscut pe omul acela, aveam un iubit şi a încercat să-i devină prieten pentru a obţine numărul meu de telefon de acasă. A obţinut numărul şi m-a sunat să mă invite în oraş“, a spus actriţa.   „Când i-am spus că nu aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea iubit, el a sunat – chiar dacă n-ar recunoaşte asta – la National Enquirer să povestească“, a continuat Salma.

Trump ar fi spus apoi publicaţiei că, de fapt, el este cel care n-ar fi ieşit la întâlnire cu Hayek, iar motivul este unul ridicol. „A spus că nu ar fi ieşit cu mine pentru că sunt prea scundă“, a mărturisit Salma Hayek.

„Mai târziu, m-a sunat şi mi-a lăsat un mesaj: «Îţi vine să crezi? Cine ar spune asta? Nu vreau ca oamenii să creadă asta despre tine». El a crezut că voi încerca să ies cu el ca oamenii să nu creadă că acela este motivul pentru care el nu ar fi ieşit cu mine“, a mai declarat starul.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed