HomeStiri Mondene Salman Khan despre căsătorie şi copii

Salman Khan despre căsătorie şi copii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Point-11 in Stiri Mondene

Celebrul actor Salman Khan a fost de curând la Manoharbhai Patel Institute Of Engineering din Gondia, pentru a discuta cu copiii care învaţă acolo, care i-au adresat o serie de întrebări, am putea spune, chiar indiscrete. 

Point-11

Printre întrebările indiscrete s-au numărat şi cele care se refereau la căsătorie şi apariţia copiilor în viaţa sa. Acesta a răspuns şi a vorbit pentru prima dată despre aceste două subiecte personale.

Fiind întrebat de către copii când va avea de gând să meargă în faţa altarului ca să se căsătorească, acesta a râs şi a ezitat însă într-un final s-a gândit să fie sincer, răspunzându-le copiilor. Acesta a precizat, printre alte lucruri, că îşi doreşte foarte mult să aibă copii.

„Mariajul este o chestie incertă, dar îmi doresc doi-trei copii. Știu că e cam dificil să ai copii fără căsătorie, însă sper că voi reuși să mă descurc”, a declarat Salman Khan.

Cu toate acestea, elevii nu au fost mulţumiţi de răspunsurile date de el, aşa că, au continuat să insiste să afle care anume a fost motivul ce a dus la evitarea căsătoriei din viaţa sa.

„La început, credeam că nu am vârsta potrivită pentru a mă căsători, dar acum consider că sunt prea bătrân să fac acest lucru însă sunt fericit… se va întâmpla. Am zis că dacă Arpita (n.r.: sora sa) se va mărita, mă voi însura și eu…, așa că acum nu mai am nicio scuză”, a mai relatat actorul…

Acest şir de întrebări din partea copiilor au venit ca urmare a zvonurilor conform cărora Salman Khan ar avea o relaţie cu fosta prezentatoare TV Iulia Vântur.

iulia-vantur-salman-khan

Surse foto: agentiadepresamondena.com; boxofficeindia.co.in

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed