Home Stiri Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a fost conectat la o inimă artificială

Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a fost conectat la o inimă artificială

autor Elena Yvette
185 vizualizari

Cântărețul portughez în vârstă de 27 de ani Salvador Sobral a fost conectat la o inimă artificială în așteptarea unui transplant.

Salvador Sobral a fost internat la Spitalul Santa Cruz din Canaxide deoarece starea lui de sănătate era una extrem de delicată.

Cântărețul este primul pe lista de transplanturi însă până va primi o inimă nouă, medicii l-au conectat la inima artificială ce permite circulația normală a sângelui.

Salvador Sobral suferă de o afecțiune a inimii și, din acest motiv, din luna septembrie a luat o pauză de la cariera sa artistică.

„Trebuie să îmi las corpul pradă ştiinţei şi să mă retrag de pe scenă, să merg într-o lume în care am şansa să îmi rezolv problemele de sănătate. Mă voi întoarce. Acesta este doar un mesaj temporar de adio”, a scris pe Twitter Salvador Sobral.

Aceste informații privind starea de sănătate a artistului au fost dezvăluite încă din timpul participării la Eurovision. Salvador Sobral nu s-a ascuns și a vorbit în cadrul unei conferințe despre problemele sale…

„Este evident deja că am nişte probleme de sănătate şi nu pot fi plecat atât de mult. Şi chiar am crezut că nu voi putea pleca deloc şi apoi, cred că doctorii au fost şi ei entuziasmaţi de toată povestea şi au spus: «Hai să încercăm să facem asta. Să încercăm să găsim o cale de mijloc. Dacă ai putea să mergi doar pentru o săptămână şi să meargă cineva cu tine». Şi acum sunt bine, sunt pregătit”, a povestit artistul după ce a câștigat Eurovision 2017.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies