Sănătatea lui Răzvan Fodor este pusă în pericol. Iată cum se boală se confruntă

Share

Răzvan Fodor a declarat, recent, că așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va vaccina, deoarece suferă de o boală extrem de grea și care i-ar putea fi fatală în cazul în care s-ar infecta cu virusul covid.

Actorul se află în categoria de risc, deoarece suferă de astm. Acesta numără zilele până când se va vaccina, pentru a-și lua o piatră de pe inimă.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID-19 niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la ”Adela „ le facem cu masca pe față”, a declarat Fodor, pentru emisiunea XNS.

Mai mult decât atât, chiar și soția sa, Irina, are probleme de sănătatea. Aceasta se confruntă cu pierderi de memorie care îi îngreunează destul de mult viața. „Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată.

Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă!”, a mărturisit Irina Fodor, conform cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Fodor a oferit un interviu pentru cei de la paginadepsihologie.ro și a vorbit despre cum a fost el în copilărie, dar și despre ce credea că o să devină când va fi mare.

„Un copil alintat, răsfățat, crescut probabil mult prea mult la sânul mamei, foarte bolnăvicios, poate chiar din acest motiv. Eram foarte prietenos și loial, tocmai de aceea cinci dintre cei mai buni prieteni ai mei mi-au fost alături chiar de la primii pași și până azi.

Ținând cont că povestesc despre copilărie, iar asta se întâmpla în anii ’80, meseriile către care puteai visa, potrivit vremurilor respective, erau: inginer proiectant (că asta era tata), contabil și membru de partid (pentru că asta era mama) și milițian sau doctor (pentru că asta vedeam în filme)”, a spus vedeta Antena 1, pentru cei de la paginadepsihologie.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news