Sanda Ladosi face dezvaluiri emotionante din cadrul familiei

1154

După ce şi-a dorit să îşi reia cariera muzicală, artista Sanda Ladoşi a fost nevoită să renunţe la acest vis, din cauza arestării soţului său, alegând să îşi dedice tot timpul familiei, în special celor doi copii ai săi, care au venit ca o minune în viaţa sa, după o perioadă lungă de aşteptare.

sanda_ladosi__in_aplauze_aplauze_large

„Timp de şase ani am încercat să avem copii. Nu s-a întâmplat, deşi am încercat tot ce se oferea pe piaţă la vremea respectivă. Iar într-o zi, pur şi simplu, a venit Bogdan. În condiţiile în care toţi medicii ne spuneau că nu se poate natural. A fost o minune. Am vrut să mai am un copil, dar soţul a zis să ne oprim”.

Cu toate întâmplările din viaţa sa, artista a declarat că este o mămică şi o soţie foarte fericită şi împlinită, din toate punctele de vedere.

Frumoasa mămică a mai declarat că şi-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, susţinându-le fiecare activitate.

„Ioanei îi place mult să citească. Lui Bogdan îi place fotbalul. Asta îi place, eu ce pot sa fac?! Ioanei îi place să cânte şi să danseze, ca oricărei fetiţe. E foarte important să fie fericiţi, să crească echilibrat”, a mai declarat Sanda, în cadrul unui interviu acordat unei prese locale.

„Bogdan este cea mai importantă avere a mea. Voi fi lângă el tot timpul să-i dau o mână de ajutor, dar trebuie să mă gândesc și la lucrurile mai putin optimiste, asa că nu strică să-i pun ceva deoparte acum, când îmi permit să o fac. I-am deschis un cont bancar încă de când l-am născut, pe care îl alimentez periodic.

S-au strâns ceva bani pe care să-i aibă când va împlini 18 ani și care vor fi folosiți exclusiv pentru școală. Niciodată nu este prea devreme să te gândești la viitorul copilului tău și un ajutor, cât de mic, este foarte bine venit pentru el…”, declarase aceasta, imediat după ce îl născuse pe Bogdan, în cadrul unui interviu acordat unui ziar local.

sanda-ladosi-copil

sanda-ladosi-copii

Surse foto: media.timisoreni.ro; agentiadepresamondena.com; viva.com