HomeStiri Mondene Săndel Bălan: „Pentru că totul în viaţa Andreei merge de la foarte bine în sus, noi ca părinţi ne bucurăm din plin.”

Săndel Bălan: „Pentru că totul în viaţa Andreei merge de la foarte bine în sus, noi ca părinţi ne bucurăm din plin.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/61605479.jpg

De curând, tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan,  a vorbit în cadrul unui interviu oferit unei emisiuni locale despre sarcina fiicei sale, mărturisind că este foarte fericit ştiind că va deveni, în sfârşit, bunic. 

61605479

„Noi din familie ştiam dinainte, vă daţi seama. Eu n-am dat declaraţii pentru că Andreea nu doreşte să ieşim şi să povestim. A fost aici şi ne-a dat vestea minunată. Ea radiază de fericire, ştim cu toţii cât şi-a dorit să aibă un copil, şi pentru că totul în viaţa ei merge de la foarte bine în sus, noi ca părinţi ne bucurăm din plin. Ce relaţie am cu George? Vreţi să ştiţi prea multe. Nu vreau să comentez mai multe, l-am cunoscut, ideea e că Andreea e fericită şi se înţelege foarte bine cu el şi dacă Andreea a făcut pasul acesta, înseamnă că e perfect. Despre nuntă nu am discutat încă”, a declarat tatăl vedetei.

”Andreea mi-a zis să nu fac declarații, la fel și soția, și mi-a dat exemplul și părinții celorlalte vedete, care nu au dat interviuri, când au născut”, a mai completat acesta.

Andreea a făcut marele anunţ pe adresa sa personală de socializare, în urmă cu foarte puţin timp.

descărcare

Sursa photo: ziareromania.ro; 1616.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed