HomeStiri Mondene Sandra Mutu se simte binecuvântată cu „un soţ minunat şi un înger de băiat”

Sandra Mutu se simte binecuvântată cu „un soţ minunat şi un înger de băiat”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Sandra-Mutu-se-simte-binecuvântată-cu-un-soţ-minunat-şi-un-înger-de-băiat-3 in Stiri Mondene

Mai este foarte puţin până când Sandra Mutu şi Adrian îşi vor boteza primul născut, pe micuţul Tiago. La începutul lunii aprilie, Sandra şi Adrian Mutu au devenit părinţii unui băieţel frumos şi sănătos pe nume Tiago.

Sandra Mutu se simte binecuvântată cu un soţ minunat şi un înger de băiat 3
În spatele fiecărui fotbalist, categoric stă o femeie frumoasă. Este şi cazul Sandrei Mutu, care arată impecabil la mai puţin de cinci luni de când a dat naştere primului său copil. Chiar dacă are doar 24 de ani, Sandra îşi mai doreşte un copil şi nu vrea să mai aştepte mult timp pentru a-şi îndeplini visul.

Sandra Mutu se simte binecuvântată cu un soţ minunat şi un înger de băiat 2

„Este adevărat că mă apropii de vârsta de doar 24 de ani, însă nu simt ca şi cum lucrurile s-ar fi întâmplat prea devreme. Tiago a fost un copil foarte dorit de amândoi. Avem discuţii legate de un al doilea bebe, însă momentan ne dorim să ne bucurăm din plin de fiecare clipă alături de Tiago. Eu mereu m-am închipuit că o viitoare mamă a doi copii, pe primul îl am deja, legat de al doilea rămâne de văzut… să mai treacă puţin timp. Momentan mă simt împlinită şi am tot ce mi-aş putea dori, un soţ minunat şi un înger de băiat”, a declarat soţia fotbalistului Adrian Mutu, Sandra Mutu.

Sandra Mutu se simte binecuvântată cu un soţ minunat şi un înger de băiat 1
Sandra are numai cuvinte de laudă la adresa soţului ei şi consideră că Adi este un tată model…

„Adi e un soţ romantic şi iubitor, de la care am avut de învăţat foarte multe lucruri. Pentru mine e tot ce aveam eu nevoie şi pot spune cu mâna pe inima că e de zece ori mai dedicat şi devotat mie şi familiei decât mi-aş fi putut închipui vreodată. Iar ca tătic e îndrăgostit iremediabil, i se schimbă vocea de fiecare dată când e în preajma lui Tiago. Ce pot să spun: e aşa cum trebuie să fie un tată„, a mai declarat Sandra Mutu.

 

Sursa: mamapentrudoi.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed