Sânziana Buruiană despre soțul ei: „El este mai gelos din fire”

Share

Sânziana Buruiană, care până nu de mult era nelipsită de la show-urile difuzate noapte de noapte la televizor, a dispărut din viața publică după ce a devenit doamna Zuluf. De curând însă, aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei și despre cât este acesta de gelos.

sanziana-buruiana-despre-sotul-ei-el-este-mai-gelos-din-fire

Sânziana Buruiană a dispărut de pe micile ecrane după ce s-a căsătorit. Aceasta s-a dedicat vieții de familie, aducând pe lume și primul ei copil: o fetiță care de curând a împlinit un anișor. Deși până acum a ținut departe de ochii curioșilor atmosfera din familia sa, aceasta a decis că e timpul să vorbească despre relația pe care o are cu soțul ei.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu fotbalistul Nicolae Zuluf în anul 2015, iar în prima lună a anului 2016 a venit pe lume micuța Izabela. Fosta asistentă tv a oferit un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, unde a vorbit despre gelozia soțului ei.

„El este din fire gelos, dar motive nu a avut niciodată, pur şi simplu dacă mă vedea îmbrăcată mai sexy, pentru că eu obişnuiesc să mă îmbrac aşa mai provocator, normal că era şi este gelos. Din cauza geloziei nu ne-am certat niciodată, nu am avut probleme de genul acesta.

Facebook-ul nostru este la comun, aşa că am eliminat problema cu mesajele de la femei din start, încă din primele luni”, a afirmat Sânziana Buruiană.

În cadrul aceluiași interviu, fosta asistentă tv a vorbit și cu privire la părerea partenerului său de viață despre intervențiile chirurgicale pe care și le face pentru a își retușa defectele. Nu este o noutate că ea este o fană a bisturiului, având până în prezent nenumărate operații estetice…

„Nu are o problemă cu astea, cu micile retușuri. Este de acord şi chiar mă încurajează”, a mai spus aceasta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news