Sânziana Buruiană se pregătește să-i îndeplinească dorința soțului. Acesta vrea un băiețel

Share

După ce a devenit mama de fată, Sânziana Buruiană se pregătește să devină și mamă de băiețel. Cel puțin aceasta este dorința soțului ei, care vrea un moștenitor care să-i calce pe urme.

Sânziana Buruiană se pregătește să-i îndeplinească dorința soțului. Acesta vrea un băiețel

Sânzianei Buruiană se pare că îi priește de minune viața de familie. După ce s-a căsătorit și a adus pe lume o fetiță, s-a retras din televiziune, unde apărea seară de seară în emisiunile mondene și de divertisment. Aceasta se ocupă acum de fetița ei, Izabela, care a împlinit de curând un anișor, toată atenția fiindu-i îndreptată către ea.

Măritată cu Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană se pare că a primit deja cereri și de un băiețel. Soțul său își dorește pereche pentru micuța care le înfrumusețează viața și nu a ezitat să-i spună dorința și fostei asistente tv care i-a furat inima.

Într-un interviu acordat pentru Kanal D, Sânziana Buruiană a vorbit atât despre Izabela, cât și despre venirea pe lume a primului băiețel al familiei Zuluf. Aceasta a recunoscut că fetița îi ocupă mare parte din timp. „Pe Izabela o iau cu mine peste tot, și la coafor și… peste tot”, a spus aceasta mândră că are cine să-i calce pe urme. Mai mult, Sânziana Buruiană a chiar postat de curând o fotografie dintr-un salon de înfrumusețare, în care apare ea și fata ei, amândouă având frizuri noi.

Cât despre băiețel, acesta pare că este în plan, însă nu va veni pe lume în viitorul apropiat, pentru că Sânziana Buruiană nu dorește să-și neglijeze fetița, așteptând momentul potrivit pentru a-și mări familia…

„Să vedem și când o să fie Izabela pregătită să aibă un frățior, o surioară. Acum trebuie să le îndeplinesc și lor dorința. Dorința mea a fost îndeplinită. Pentru mine, Izabela este cel mai frumos lucru și este suficient”, a adăugat fosta asistentă tv.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news