Sânziana Buruiană, sfat pentru Andreea Tonciu: „I-am spus s-o alăpteze pe cea mică pentru că o fereşte de toate bolile.”

Share

La scurt timp după ce prietena sa, Andreea Tonciu, a născut, Sânziana Buruiană a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV ceea ce a sfătuit-o pe proaspăta mămică să facă pentru a avea o fetiţă sănătoasă şi ferită de toate bolile. 
buruiana

„Ne-a surprins pe toţi, noi ne aşteptam să nască după 20 iunie. E un copil frumos. Din ce am văzut eu, aşa au spus doctorii. Dimineaţă pe la șase, nu era pregătită, dar de aseară a avut nişte dureri şi într-un fel se gândea că va ajunge la spital cumva. Ea mi-a scris exact după ce a născut. În ziua operaţiei în general ai o adrenalină, nici nu prea îţi vine să dormi, emoţiile sunt combinate cu energia, chiar dacă după operaţie, teoretic ar trebui să te odihneşti. I-am spus s-o alăpteze pe cea mică pentru că o fereşte de toate bolile, va avea imunitate… Acum o să merg pe la ea, să văd cum se descurcă. Când am ajuns eu încerca s-o alăpteze pe aia mică”, a declarat Sânziana, în cadrul emisiunii TV.

fetita-sanzianei-buruiana-a-crescut-azi-a-facut-pentru-prima-data-acest-lucru-iar-vedeta-a-fost-imediat-pe-faza-si-a-imortalizat-momentul

Sursa photo: reginele.ro; infostiri.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news