HomeStiri Mondene Sânziana Buruiană și-a dus fetița la salon

Sânziana Buruiană și-a dus fetița la salon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Sânziana-Buruiană-și-a-dus-fetița-la-salon.jpg

Se pare că Sânziana Buruiană vrea să-și răsfețe de mică fetița și s-o învețe cu saloanele de înfrumusețare. În vârstă de doar un an, cea mică a făcut deja prima vizită la coafor.

Sânziana-Buruiană și-a dus fetița la salon

Sânziana Buruiană a dispărut treptat din viața publică și s-a făcut femeie de casă. Dacă înainte de a se căsători aceasta era prezentă seară de seară în platourile a diferite emisiuni, acum aceasta abia își mai face timp să participe la evenimentele mondene. Atenția ei se îndreaptă către mezina familiei, o fetiță de doar un an.

Cu toate acestea, Sânziana Buruiană își mai face timp să frecventeze saloanele de înfrumusețare. Ba mai mult, aceasta își ia și fetița cu ea, pentru că și cea mică trebuie să fie în pas cu moda. În cea mai recentă fotografie postată de vedetă pe Facebook, mama, îmbrăcată într-o rochie verde, mulată, își ține în brațe fiica, ce poartă ghetuțe roz cu franjuri, pantaloni negri, bluză albă și o vestuță din blăniță, care îi vine de minune.

„Prima tunsoare”, apare scris în dreptul fotografiei care i-a entuziasmat pe fani. Cea mică are părul tuns scurt, semn că mămica a așteptat întâi tăierea moțului și abia apoi a mers la salon pentru a-i scurta podoaba capilară.

Admiratorii au fost entuziasmați să vadă noua schimbare, pe care au și apreciat-o. „Wow… amândouă coafate la fel! Pup, frumoaselor”, „Ce schimbare, arăți la fel”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei…

Sânziana Buruiană și-a dus fetița la salon

Sânziana Buruiană este căsătorită în prezent cu Nicolae Zuluf, fotbalist de profesie, și au împreună un singur copil, care a venit pe lume la începutul lunii ianuarie a anului trecut. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, prin intermediul a doi prieteni, Andreea Tonciu și Niki Mitea, între ei fiind dragoste la prima vedere. Sânziana Buruiană provine dintr-o familie înstărită, mama ei fiind judecătoare, iar tatăl ei lucrând la Ministerul Economiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed