Sărbătoare mare în familia Irinei Loghin! Artista a împlinit 80 de ani


159

Pe data de 19 februarie, îndrăgita Irina Loghin, supranumită „Regina muzicii populare românești”, a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, iar cu această ocazie cei apropiați, dar și fanii, au sărbătorit-o. Artista se menține bine și nu își arată vârsta.

Printre cei care au sărbătorit-o s-au aflat și fiica sa, Irinuca, dar și Fuego, bun prieten al artistei. Invitată într-o emisiune TV, cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a oferit un interviu în care a dezvăluit ce surpriză i-au pregătit cei dragi și care sunt cele mai mari dorințe ale sale. Aceasta nu își dorește lucruri materiale sau care țin de carieră, ci să aibă parte de sănătate și să devină bunică.

„Este o zi extraordinară, sunt cu cei mai buni și apropiați prieteni pe care îi am și întotdeauna am zis că este bine să ai simțul să descoperi frumusețea care mă înconjoară. Sper să fie și mai frumoși! Așa se mai întâlnim toți, suntem nelipsiți la fiecare dintre noi și aici este energia pe carte o așteptăm și de la Dumnezeu și unii de la alții. În primul rând, m-au surprins cu prezența. Lăsând la o parte frumoasele cadouri, prezența lor pentru mine este cea mai bună energie. Amintiri sunt așa de multe, foarte multe amintiri… fiecare întâlnire este o prezență bună și mă încarcă cu energie de fiecare dată. Noi glumim, râdem, vorbim… asta ne ține să uităm de necazuri de griji și ne rugăm la Dumnezeu să fim sănătoși.  Îmi doresc nepoței și sănătate”,  a spus Irina Loghin…

Irina Loghin este căsătorită cu Ion Cernea, iar împreună au un băiat, Ciprian, și o fată, Irinuca. Artista a ajuns celebră datorită vocii inconfundabile, care a cucerit publicul de toate vârstele. Până să devină cunoscută, aceasta a dus o viață cu lipsuri, întrucât provine dintr-o familie numeroasă, iar copilăria sa a fost marcată de o sărăcie lucie. Datorită faptului că are talent nativ și ambiție, cântăreața de muzică populară a reușit să ajungă pe culmile succesului și a cucerit inimile persoanelor care adoră folclorul românesc.

Citește și:  Cele mai importante 7 semne ale unui om bine educat

loading...