HomeStiri Mondene Scandal de proporții între Oana Roman și Marius Elisei

Scandal de proporții între Oana Roman și Marius Elisei

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Scandal-de-proportii-intre-Oana-Roman-si-Marius-Elisei-2.jpg

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că divorțează. Conform spuselor vedetei, fostul soț a fost cel vinovat pentru situația în care s-a ajuns, iar aceasta, fără voia proprie, a fost nevoită să accepte despărțirea. Acum, Oana scoate la iveală noi informații care nu îl pun într-o lumină prea bună pe tatăl fetei sale.

Scandal de proporții între Oana Roman și Marius Elisei in Stiri Mondene

Pe contul ei de Instagram, chiar înainte de Crăciun, aceasta a dat de înțeles că povestea dintre ea și Marius Elisei s-a terminat. Deși nu a vrut să dea prea multe detalii, fiica lui Petre Roman a sugerat că nu și-a dorit acest lucru, dar a fost obligată să accepte.

Scandal de proporții între Oana Roman și Marius Elisei in Stiri Mondene

„Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi, ca familie. N-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punctul de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă, pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

Scandal de proporții între Oana Roman și Marius Elisei in Stiri Mondene

Acum, seria dezvăluirilor continuă, după ce fanii au asaltat-o cu întrebările legate de divorț. Oana a mai adugat faptul că Marius a plecat de acasă și nu mai vrea să discute cu ea nici măcar despre lucrurile ce țin de copilul lor, cu toate că ea își dorește ca aceste aspecte să fie lămurite. „Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed