Scandal de proporții la „Puterea Dragostei”. Iată ce s-a întâmplat!

Share

Ana Maria Lintaru și Simina Loica sunt două dintre cele mai îndrăgite concurente ale acestui sezon. Cu toate acestea, fetele au fost implicate într-un scandal extrem de mare. Deși nu și-au mai vorbit săptămâni bune, în cele din urmă, fetele s-au împăcat, dar motivul discuțiilor aprinse a rămas ascuns.

„Noi două nu ne-am certat să ajungem să o rupem de tot, doar că am păstrat puțin distanța. Dar acum, că am discutat, ne-am revenit.”, a spus Simina Loica. Ana Maria Lintaru a fost cea care a vorbit despre momentul împăcării: „Păi, cum să ne împăcăm? A venit ea la ușă, plângând, i-am deschis ușa și am iertat-o. Și i-am zis «data viitoare să nu se mai întâmple!».

Simina nu a fost implicată în primul scandal. Aceasta s-a mai certat și cu Bianca Comănici și i-a adresat cuvinte grele. „Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani!

Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a scris Simina pe contul său de Instagram…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news