Home Stiri Scandal de proporții la „Puterea Dragostei”. Iată ce s-a întâmplat!

Scandal de proporții la „Puterea Dragostei”. Iată ce s-a întâmplat!

autor Buinoschi Andreea
272 vizualizari

Ana Maria Lintaru și Simina Loica sunt două dintre cele mai îndrăgite concurente ale acestui sezon. Cu toate acestea, fetele au fost implicate într-un scandal extrem de mare. Deși nu și-au mai vorbit săptămâni bune, în cele din urmă, fetele s-au împăcat, dar motivul discuțiilor aprinse a rămas ascuns.

„Noi două nu ne-am certat să ajungem să o rupem de tot, doar că am păstrat puțin distanța. Dar acum, că am discutat, ne-am revenit.”, a spus Simina Loica. Ana Maria Lintaru a fost cea care a vorbit despre momentul împăcării: „Păi, cum să ne împăcăm? A venit ea la ușă, plângând, i-am deschis ușa și am iertat-o. Și i-am zis «data viitoare să nu se mai întâmple!».

Simina nu a fost implicată în primul scandal. Aceasta s-a mai certat și cu Bianca Comănici și i-a adresat cuvinte grele. „Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani!

Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a scris Simina pe contul său de Instagram…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..