Scandal după ce Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat „Asia Express 3”! Ce a apărut pe pagina lui Speak

Share

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători ai reality show-ului Asia Express – Drumul Comorilor, Speak și Ștefania ieșind pe locul al doilea, după o competiție extrem de strânsă.

La scurt timp după ce s-a făcut anunțul că cei doi au primit premiul de 30.000 de euro, pe pagina de Instagram a lui Speak s-a declanșat un scandal-monstru.

O parte dintre fani susțin că Răzvan Fodor și Sorin Bontea ar fi fost favorizați de către cei din producție să iasă câștigători,

deoarece Chef-ul este în juriul unei alte emisiuni de la Antena 1, și anume Chefi la Cuțite, unde prezintă tot Gina Pistol.

„Au fost favorizați mereu, vouă v-a dat camera 900 și ceva, și lor 700. În fine, s-a văzut că pe ei i-au vrut câștigători, Gina nu mai putea când îi vedea mereu.

Când vedea pe alții înainte, nu era chiar așa fericită.

Și cand au fost eliminați Adda si Cătălin, ea era fericită ca nu au ieșit Fodorii”, este comentariul unui internaut pe pagina de Instagram a lui Speak, la fotografiile din finală pe care artistul le-a încărcat.

„Le-a dat mură în gură la mai multe probe, în fine, s-a văzut de mult pe cine voiau câștigători organizatorii,

să nu se supere Sorin Bontea și, bineînțeles, Ginuța simpatica”, este părerea unui alt fan al lui Speak și al Ștefaniei.

Admiratorii „reactoarelor trei și patru”, după cum și-au spus Sorin Bontea și Răzvan Fodor, le-au luat apărarea, susținând că totul a fost corect.

„Au meritat din plin Fodor și Bontea premiul, și pe bună dreptate!! Sunt cei mai buni!”, este mesajul unui alt internaut…

Sursa: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news